Sayın Faruk Çağla hocamızdan kısa sürede gerçekten çok şey öğrendik.

Yazan: admin on Haziran 29th, 2010. Yazilan kategori: Dersler Hakkında Bilgisayar Programcılığı 1. Sınıf Öğrencileri görüşleri

Sayın Faruk Çağla hocamızdan kısa sürede gerçekten çok şey öğrendik. photoshop, freehand gibi programları bize çok iyi öğretti ve biz 1 dönem gibi kısa bir zaman içerisinde güzel banner çalışmaları yaptık. 1 dönemde öğrenilmesi gereken herşeyi öğrendik hatta daha fazlasını öğrendiğimiz kanaatindeyim.

Gökhan Demirbaş

Comments (3)

  • Dilan GÜNEŞ
    23 Ekim 2010 at 15:26 |

    Faruk hocam sizinle çok mükemmel bir yıl geçirdik.Sanmıyorum bir daha sizin gibi bir hoca sahibi olacağımı.Sayın hocamız sayesinde photoshop,freehand programlarında uzmanlaştık.Dersler çok verimli geçiyordu.Artık resimler üzerinde profesyonel oynamalar yapabiliyorduk,freehand ile logolar yababiliyor,yazı tipografileri oluşturabiliyorduk.Bunların hepsini saygıdeğer hocamız Faruk ÇAĞLA sayesinde yaptık.
    Hocam size çok teşekkür ediyorum.Saygılarımla…

  • Elif ATBAŞ
    19 Temmuz 2011 at 13:32 |

    Derslere başladıgımızda photoshopla ilgili hiç bir şey bilmiyordum.Ve bir dönem bitti oldukça çok şey ögrendik.Şuan oturup photoshopda çok rahat bir site yapıcak duruma geldim.Bunun için Sayın Faruk Çağlaya teşekkür ederim.

  • 19 Temmuz 2011 at 16:47 |

    Cümlelerime ilk olarak benim için değerli olan Faruk Hocama teşekkür ederek başlamak istiyorum. Her ne kadar da PhotoShop bilseydim bile mutlaka bilmediğim ve hala da bilmediğim öğrendiğim bir çok şey oluyor. Ama Faruk hocamızın bize öğrettiği PhotoShop ile web sitelerimi yaparken ayrı bir görüş açısı ve tasarım güzelliği katmama sebep oldu. Buda benim için sevindirici bir şey. Her şey kodlarda bitmiyor birazda görsellik hiç fena olmaz. İşte bu konuda Faruk hocamızın bize öğrettiklerinden faydalanarak tasarımlarımı PhotoShop ile yapıp görselliği meydana çıkarıp ondan sonra kod kısmına geçiyorum. Buda benim kendimle gurur duymama sebep oluyor ve karşımdakilerden olumlu tepkiler alıyorum. Tabiki de başarımı da etkiliyor. Bir kez daha teşekkür ediyorum Faruk hocama umarım bu senede bizimle birlikte olur…

Yorum Yapin