Mümin Mert

Yazan: admin on Mart 24th, 2010. Yazilan kategori: Dersler Hakkında Bilgisayar Programcılığı (ıı) Öğrencileri görüşleri

İstanbul Kavram Akademide “Grafik ve Animasyon” dersine Faruk Çağla hocamızla daha bir şevkle bağlandık. Öğrenme becerimizi geliştirmeye dayalı taktikler, öğretilerle dersleri neşeli kılan yapısının yanı sıra sempatik şahsına münhasır müfredatı ve öğrencilere dayatmadan sıcak, ilgili ders tavrıyla biz öğrencilerin naçizane takdirini kazanmayı bildi…

Birçok projeyi, gerek karikatürist gerek grafik sanatkârı meşrebiyle icra eden hocamızla 2.sınıf 1.dönem topluçalışımlarını gerçekleştirmiştik. Macromedia Flash, Photoshop programlarını aplikasyon ederek, dönem içerisinde Flash kompozisyonlar tasarladık. Konsept mantığını kavramaya çalıştık. Örnekleri geniş tutarak bunlara sunumla katkı sağladık. “Akvaryumdaki balık” ile “Bu şeker çok şeker” Projelerini vize ve final sınavlarında sınav esnasında hazırlayarak teslim ettik. Sanayi, endüstri, ticaret, turizm, eğitim, sağlık ve kültür sektörlerine projeleriyle hizmet eden hocamızdan eğitim dönemi sonunda geçer not alarak dönemimizi tamamladık.

Böyle cana yakın, babacan, görmüş geçirmiş bir hocadan kimsenin memnuniyet Noksanlığı göstereceğini sanmıyorum. Umarım sürekli artan bilişim sektörü neslinin ülke’ye katkılarına katkıda bulunan Faruk Çağla hocamız gibi hocalar mevcut bulunur! 
 

(Mümin Mert – Bilg. Prog.2)

Yorum Yapin