Gonca ALDEMİR(Basım-Yayın Teknolojileri)

Yazan: goncaaldemir on Mart 13th, 2010. Yazilan kategori: Dersler Hakkında Basım-Yayın Bölümü Öğrencileri görüşleri

Okulumuzda dönem başından beri bir çok ders gördük. Hatta adı olupta görmediğimiz dersler bile var. Güzel Sanatlar adı altında bir ders koymuşlar ders programına ama nedense bir türlü göremedik. Aslında hiç birşeyi yeteri kadar göremedik evet ista dersler var,,, ama görmemiz gereken ve tam olarak göremediğimiz önemli derslerde var. Derslerin hepsini sözel olarak görüyoruz oysaki uygulamalı olarak görmemiz gereken dersler var. Okulumuzda bu imkanlar sağlanmadığı için sözel geçmek zorunda kalıyoruz. Eğer bu dersler ders programına konuyorsa bunları en iyi şekilde öğretmekte okulun görevi.  Dersler bunlar hadi çocuklar derse diye birşey olmamalı, gerekli imkanlar sağlanmalı ihtiyaç duyulan şeylerin okul tarafından tedarik edilmesi gerekli bu dersi gerçekten sağlam ve sağlıklı bir şekilde oturtalım ve ben Kavram Meslek Yüksek Okulunda bunları öğrendim diyebilim…Gerekli şeylerin yapılmadığına inanıyorum gerekenlerin yapılmasını rica ediyorum…

Comments (2)

  • Samet DEMİRCİ
    27 Mart 2010 at 16:57 |

    Gonca arkadaşımın söylediği birçok şeye katılıyorum fakat bize birşey öğretmeye çalışan, zamanlarını bize ayıran bilgilerini paylaşan bizi piyasaya hazırlamaya çalışan öğretmenlerimizin hakkını yemiyelim.Söylemeye gerek yok herkes kendini biliyor fakat ders programında adı gözüken ama bizim göremediğimiz dersler de var.Bunların bir düzene oturtulmasını temenni ediyorum.

  • Samet DEMİRCİ
    29 Haziran 2011 at 09:18 |

    Bilgilerini Bizlere Aktaran Faruk Hocamıza Sonsuz Teşekkürler

    Ben 2010-2011 dönemi Basım ve Yayın Teknolojileri mezunuyum. Faruk hocamın grafik ve tasarım derslerini aldım. İyikide bu derse Faruk Hoca girmiştir. Staja başladığımda okuldan aldığım bilgilerin yetersiz olduğuna inanıyordum. Ancak Grafik konusunda oldukça şeyler öğrenmişim. Faruk Hoca bizlere Web Sitesi tasarımında ve grafik tasarımında oldukça bilgiler paylaştı ve bizlere bu bilgilerini en iyi şekilde aktardı. Grafik konusunda tek birşey bilmeyen arkadaşlarım bile FrontPage Programında uzman denilebilecek hale geldiler. Bu da Faruk Hoca’nın derslerinin nekadar verimli geçtiğini kanıtlamakta. Ben Faruk Çağla Hocam’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Faruk Hoca sayesinde iş yerinde şu programı bilmiyorum, bilgim yok demedim. Aksine uzamanım ve çok iyi biliyorum diyebildim. Çünkü, Faruk Hoca bizlere en iyi şekilde grafik bilgilerini verdi. Teşekkürler Faruk Hocam..

Yorum Yapin